Translate

Spolupráce při focení pro AU Revoir-Collection LÉTO JAKO LIMONÁDA

Byla krásná neděle, a počasí nám přálo. Mohli jsme se pustit do práce. A výsledek stojí za to! Mluvím o další spolupráci pro obchůdek Au Revoir. Tentokrát na venkovské téma s příměsí romantičnosti Boženy Němcové a její ho díla Babička. Naše modelka Jaruška nám svým roztomilým a jemným obličejem nápdně připomíná Barunku z onoho díla. Chvílemi by to mohla být i slečna Hortenzie jež si při pikniku v  zámecké zahradě  dopřává siesty. Nicméně opět se můžete těšit z originálních oblečků a nádherných fotek které doprovází důmyslný text. Je to pastva pro oči a kdo má kapku fantazie může si ve své hlavě díky fotografiím představit jakýkoliv příběh.
Chvíli nám trvalo než jsme našli to správné místo. To pravé jsme však našli kousek za vsí. Jednalo se palouk plný rozkvetlých stromů.
Všechno ovšem nejde nikdy tak hladce jak to vypadá, proto jsme si museli trošku srovnat terén. A jelikož jsme to baby šikovné sebrali jsme všechno klestí a naházeli ho na jednu hromadu. Neobešlo se to tedy ale bez škrábanců a drobných oděrek. Teda aspoň v mém případě :) měla jsem totiž třičtvrteční kalhoty.
 Mohly jsme začít pracovat! S takto milou modelkou to šlo jako po másle.....
Výsledek je úžasný a Jaruška má tvář jak panenka. 
Při každém focení vozíme spoustu rekvizit ale hlávka zelí byla jednoznačně nejlepší...:)
No, ale teda křivdila bych těm buchtám, taky dobrá rekvizita obzvlášť když jsme je pak mohly zblajznout..

A jak to probíhalo?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Máte-li co k danému tématu říct přidejte se :)