Translate

Kouzlo dokonalého tvaru obličeje

Konturování


Žádná z nás není dokonalá, někdo má velký nos, jiný zase oči daleko od sebe nebo třeba kulatý obličej atd. Spousta žen se dnes ale za vidinou dokonalosti honí. A často navštěvují lékaře a drahé kliniky pro zlepšení svého zevnějšku. Já s tím moc nesouhlasím. A to z prostého důvodu. Jelikož znám jeden osvědčený recept a tím je konturování obličeje. 




Díky konturování se obličej stane plastičtější a získá ještě více na 3D efektu. Je to taková hra světla a stínů. Bohužel neexistuje univerzální vzor jak konturovat obličej. Každá z nás má jiný obličej a proto si musíte přijít na způsob konturování vašeho obličeje sami dle daných pravidel. V zásadě a ve většině případu se konturují kontury čela, brady, kořen nosu a místo pod lícní kostí a rozjasňuje se střed obličeje. U každého typu obličeje se používají jiné tahy. Názorně to můžete vidět na obrázku. Tyto tahy mají za úkol jednotlivé typy zúžit a protáhnout nebo naopak zploštit a a přiblížit se tak dokonalému vzhledu.



Pravidla konturování: tmavou barvou zužujeme a potlačujeme nechtěné nedostatky, světlou barvou rozjasňujeme unavený obličej a vyzdvihujeme to, na co chceme poukázat.



Ke konturování obličeje budete potřebovat buď tmavý a světlý korektor,  nebo konturovací pudr a rozjasňovač. Pamatujte, že barvy musí být vždy perfektně propojený a přechody musí být do ztracena jinak budete vypadat jako klaun.


Takto vypadá finální výsledek. Stínování je nenápadné a přitom svoji práci odvádí dokonale.
















Žádné komentáře:

Okomentovat

Máte-li co k danému tématu říct přidejte se :)