Translate

Spolupráce s magazínem KRÁSNÁ XL

Přesně 17. července mě oslovila přes FB Zuzka Strizková a nabídla mi spolupráci s jejím magazínem pro ženy KRÁSNÁ XL. Nesmírně si vážím této spolupráce, jelikož díky ní jsem se stala členkou profesionálního poradenského týmu právě pro ženy XL. Moc mě to těší, protože jsem mezi svými. : )

Nechceme se smířit s diskriminací plnoštíhlých žen a dívek a rozhodli jsme se tyto ženy podpořit. Každá má přece právo na respekt svého okolí, nezávisle na tom, kolik váží! Jsme přesvědčeni, že žena je krásná tehdy, když se sama cítí být krásnou. Důležité je, co si sama o sobě myslí, jestli má zdravé sebevědomí, jestli se dokáže vhodně obléknout, učesat, nalíčit,.. A s tím bychom všem baculkám rádi pomohli!

Tahle slova vyjadřují filozofii tohoto webu.


V neděli 11.8.2013 se ku příležitosti jubilejního počtu příznivců konalo setkání a zahradní párty pro fanynky magazínu KRÁSNÁ XL. Vše se odehrávalo v komorním prostředí ale za to v rodinné atmosféře na zahrádce sdílené kanceláře Baby office. Troufám si říct, že všichni účastníci se příjemně bavili. V programu bylo zahrnuto grilování, proměna, povídání s ředitelkou MISS FULL OF BEAUTY ,bohatá tombola. Proměnu jsem provedla já po boku úžasné vizážistky a nejlepší blogérky a youtubérky vůbec Lucky Dolejší. Naše modelka Marťa měla svoje vlásky nádherně přirozeně vlnité. Pro účel proměny jsem se rozhodla vlasy narovnat a vyhladit. Provedla jsem i odlehčující střih se sestupným sestříháním aby když Marťa vlasy umyje tak se jí opět zkudrnatí ale díky odlehčení střihu i lépe vytvarují. Lucka podpořila účes mladistvým líčením v přírodních barvách. Celkový dojem proměny byl sice výrazný díky narovnaným vlasům ale zároveň velmi jemný a přirozený. 


 Lůca a Lůca a naše krásná modelka



Původní vzhled naší modelky.


Lucie Dolejší Vizážistka... Nejlepší a nejsympatičtější osoba na blogové a youtubové scéně.http://www.youtube.com/user/Budtesamisebou

 Plné pracovní nasazení


O grilování se postaral Martin Staněk, nutriční specialista a kulinářský nadšenec.Musím podotknout že masíčko na bylinkách bylo opravdu famózní a že jsem si moc pochutnala. 





 Zuzanka Strizková hlava celého projektu...


 Lůca v plném pracovním nasazení


Všechny fanynky se mohli kdokoliv na cokoliv zeptat. 


Dále na účastnice čekala bohatá tombola ve které bylo spoustu cen a v neposlední řadě 2 lístky na finálový večer soutěže MISS FULL OF BEAUTY který se bude konat 28. 9. 2013 v Praze, v Divadle Hybernia .


Myslím že toto setkání bude předvojem dalších podobných setkání. Pevně věřím že budou mít velkou návštěvnost a že konečně i my VELKÉ ŽENY  najdeme své uplatnění ve společnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Máte-li co k danému tématu říct přidejte se :)