Translate

Baculatý víkend I (reportáž)

Ahojky všem mým pravidelným čtenářkám i zbloudilým duším.



Přináším vám takový můj osobní report z Baculatého víkendu. Co je to Baculatý víkend? Je to relaxační víkend pro ženy, plný zábavy, zajímavých typů a rad a především informací o kráse. Historicky první baculatý víkend se konal 1-3.11.2013 na vysočině hluboko v lesích na jednom krásném místě a to v poutním hotelu Křemešník.  Musím říct, že v první chvíli pro mě místo konání nebylo tak důležité, ale po příjezdu jsem pochopila, proč Zuzka tento hotel vybrala. Je to daleko od domova a dýchá na vás taková příjemně tajemná atmosféra. Jedinečné místo proto, aby člověk mohl vypnout a relaxovat.


Pátek 1.11:
Příjezd účastnic byl plánovaný na 19:30. Realizační tým ale samozřejmě přijel mnohem dříve. Jednak abychom to omrkli a stihli se dostatečně aklimatizovat. My s holkama přijeli už cca kolem 12h. Po nás chvilku zbytek hlavního osazenstva. Dali jsme si oběd, vybalili potřebné věci. Někteří šli omrknout to krásné okolí, a jiní relaxovali u kávičky a očekávali příjezd našich účastnic. Po příjezdu všech jsme měli zajištěnou večeři a velký stůl, který byl až do konce víkendu rezervovaný jen pro nás.


Následně jsme si povídali a poznávali se. Vzhledem k tomu že jsme byli samé ženské a jak to tak všeobecně v dámském kolektivu bývá, musím říct, že ani náznakem jsem nepocítila žádnou rivalitu či nevraživost. Všechny byli úžasné a velmi přátelské. Na to navazovalo malé překvapení, kdy právě díky přátelskému kolektivu si účastnice sami mezi sebou vybrali jednu, které se splnilo přání, a podstoupila proměnu.

Sobota 2.11:
Snídaně formou švédských stolů. To jsme si pochutnali. Po snídani jsme začali vstupním blokem Lucinky Dolejší (vizážistka), kde se dámy dozvěděli spoustu informací ohledně líčení a používání dekorativní kosmetiky. Také proběhla škola líčení, kde se holky naučily jak na make up.




Mezi tím si můj tým (Tým salónu Lucie Šafránková) vzal do parády výherkyní proměny Pavlínku.


Vše samozřejmě za běhu dokumentovala fotografka Janička Féeria a na správný chod dohlížela organizátorka celého víkendu Zuzanka (jednatelka Krasná XL). Po beauty sedánku jsme se přesunuli na oběd a dali jsme si i malou přestávku. Program pokračoval přehlídkou oblečení větších velikostí, firmy BIG AND BEAUTYFULL  a spodního prádla od firmy LINGERIE BEAUTY. Modely byly opravdu různorodé, stejně tak jako modelky. :D  Ano přátelé i já předváděla, musím říct, že bych se v roli modelky i cítila. Samozřejmě nebyli jsme profesionálky, ale o to lépe jsme pobavily dotyčné diváky. Celá přehlídka byla vtipně pojata a tak o velký aplaus a hojné povzbuzující pokřiky nebyla nouze. Jediné co bych vypíchla by byly podpatky ...ach bože!!! :D 



Ukončení módní přehlídky bylo jasným signálem k začátku dalšího bloku a to mého a mého týmu. Bylo to velmi odlehčené. V úvodu proběhla všeobecná diskuze, do které se mohl přidat každý a doplnit ji různými dotazy všemožných témat ohledně vlasů. Dále si dámy mohly vyzkoušet postup natáčení vln přes žehličku.



 Sledovali také, jak se jim výherkyně Pavlínka mění před očima a každé z nich jsme upravovaly vlasy před focením s fotografkou Janičkou. 
   

Už se schylovalo k večeru a dalším bodem programu byli břišní tance, na které jsme se všichni těšili. Jenže nebylo by překvapení jako překvapení kdyby Zuzanka, něco nevymyslela.  Aniž by,  jsme o něčem s Lůcou věděli, nachystala pro nás Zuzka opravdovou pecku :D "tak už pojďte, čeká se jen na Vás" pokřikovala na nás. A my nic netušíc vejdeme do místnosti kde je zhasnuté světlo v dojmu, že je zhasnuto pravě protože, se bude tančit. Najednou se rozsvítí a na nás padne tisíce konfetů, všechny zúčastněné pějí " Hodně štěstí zdraví..." A my dvě stojíme jak opařené s pusou dokořán. Aby toho nebylo málo, než jsme to nějak vstřebali, už se nesl dortík. A to mně fakt dojalo. Takže jsme stihli s Lucinkou oslavit společné narozeniny...:) 





Na tento šok navazoval úchvatný břišní tanec v podání fotografky Janičky a Pavlínky jedné z účastnic. Skvělé!!! Holky sklidili velký aplaus. A pak už se jen tančilo a bavilo až do...."jak kdo chtěl a zvládl" ;-)


Neděle 3.11:
Ach to vstávání. Nicméně opět výborná snídaně. Po snídaně jsme spojili oba bloky tak že Lucka všem účastnicím udělala barevnou typologii. To je kumšt! 


A my dokončovali holkám vlasy na focení, co se předchozí den nestihlo kvůli světlu. Proběhl také bazárek kde se měnilo, zkoušelo, kupovalo. A že tam bylo věcí na koukání. Takže neděle ke spokojenosti všech probíhala v mírnějším tempu. Na všech šlo vidět, že jim je líto, že to končí, ale že se i moc těší domů. Psychicky odpočatí a vyrovnaní, čišící sebevědomím a na druhé straně příjemně fyzicky vyčerpaní. 


Za mě se nám víkend vydařil nad mé očekávání. Tak příjemné lidi kolem sebe jsem dlouho nezažila. V dnešní době kdy internet a všeobecně celý svět oplývá závistí a zlými pomlouvačnými lidmi je co říct že se na jednom místě sešla skupinka takto přátelských bytostí. Doufám, že i další baculaté víkendy budou takto pohodové a přeju nám, aby se na něj těšilo víc a víc zájemců.

Více fotek naleznete v galerii KRASNA XL ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Máte-li co k danému tématu říct přidejte se :)