Translate

Baculatý víkend II


Ahojky všem !!! Přináším vám reportáž z pořadí již druhého "Baculatého víkendu".
Oproti minulému víkendu jsme se sešli v hojnějším počtu. Co mě osobně velmi potěšilo, je že mezi účastnicemi se objevili známé tváře a to účastnice z minulého víkendu. Tento fakt svědčí o tom,  že je to super relax a že se za námi ženy rády vrací. 

Tak pojďme na to!

Když to shrnu "sakům prásk" bylo to super a těším se na příště!

V pátek jsme opět jako minule najížděli na náš tajemný hotel Křemešník. Musím podotknout, že v jarním kabátě vypadal ještě mnohem lépe než na podzim. Celý víkend nám počasíčko přálo a tak děvčata zvládla jak procházky tak některé i zdolali lanovou dráhu. Baculatý víkend jsme oficiálně započali večeří a seznamovacím večírkem a následným losováním o proměnu. 


Sobota byla opravdu nabitá, teda aspoň s pohledu organizátorek :-) Opravdu jsme se nestihli nudit. Zatím co Lucka Dolejší (vizážistka) povídala o make-up, prováděla školu líčení, chystala modely pro módní přehlídku, tak my průběžně pečovali o vlasy všech účastnic, včetně nových střihů...Janička Krauzová (fotografka), fotila až se z ní kouřilo a Zuzka Střížková (jednatelka Krasná XL) dohlížela na správný chod programu aby vše časově vycházelo tak jak má. 


Po večeři čekalo na všechny účastnice překvapení v podobě balonku, konfetů a především narozeninového dortu. Ten jsme z Janickou a Luckou nechali udělat jako malou odplatu Zuzce za minule a taky symbolicky pro všechny účastnice které měli v měsíci březnu narozeniny. Na tohle malé rozptýlení navazoval břišní tanec v podání naší Janičky, jak jinak, a byl famózní.....:) A aby toho nebylo málo, pokračovali jsme módní přehlídkou. Promenáda v secondhandovém oblečení s Textilhouse a samozřejmě i baculkové spodní prádlo od Trioly. 


Byla to sranda, a věřím, že všechny zúčastněné modelky si to náramně užily. A o to líp když si tyto povedené modely mohli odvézt sebou domů za pouhých 50,- kus. Sobotní večer se chýlil ke konci a tak jsme se chopili skleniček vína a šampaňského, v některých případech i pár panáčků. A slavili tančili až do ranních hodin...:D Samozřejmě tu hodinku navíc nám přidala změna letního času....;-) 


Na neděli pro nás měla Lucka přichystané povídání o správném výběru a nošení spodního prádla. Za mě musím říct, že mi to opravdu moc pomohlo. Dalším bodem programu bylo povídání plnoštíhlé modelky Moniky Procházkové a sebelásce a sebevědomí. Po obědě jsme ještě holkám ukázali jak na vlny žehličkou a předvedli avantgardní účes. A pak hurá domů! Byli jsme moc dojaté, když se s námi holky loučili. Některé i plakaly a my pochopili, že to je ten největší dík a že naše práce a snažení naučit baculky mít se ráda není zbytečné.                                                               


Žádné komentáře:

Okomentovat

Máte-li co k danému tématu říct přidejte se :)